qui som?
Nosaltres

Nosaltres

HOLA

Benvingut a Albert Curto Arquitectura i Rehabilitació

Som un estudi d’arquitectura i rehabilitació apassionat per la nostra feina. Amb més de dotze anys d’experiència en el sector, formem un equip actiu i dinàmic, enfocat a escoltar al client, així com innovar contínuament per aportar noves tècniques i materials als nostres projectes. 

 

L’estudi neix l’any 2010, en una època de crisi, així que ens vàrem formar a peu d’obra, escollint materials i solucions constructives per fer realitat els projectes dels clients. El fet de créixer professionalment en una època difícil ens ha diferenciat per la voluntat d’elecció de materials i sistemes respectuosos amb l’economia i el medi ambient, adaptats a les possibilitats reals dels clients. 

 

Mantenim una comunicació fluida i constant amb cada client des de bon principi, escoltant i estudiant totes les necessitats. Fem reunions, preparem les propostes en 3D i aconsellem en tot moment sobre els materials i acabats en funció dels gustos del client, comunicant amb transparència tots els avenços del projecte fins al final. Un bon assessorament amb el disseny i construcció ajuda a reduir les despeses de manteniment dels habitatges.

PROFESSIONALS

El Nostre Equip